Naše jednorazové nepudrované nitrilové pracovné rukavice nachádzajú uplatnenie v celom širokom spektre...
Použitie v gastronómii
Naše jednorazové nepudrované nitrilové pracovné rukavice nachádzajú uplatnenie v celom širokom spektre gastronomických služieb. Na hygienickú prácu s potravinami akými sú chlieb či pečivo, pri práci s mäsom, rybami či výrobkami z nich - surovými aj tepelne spracovanými. Pri príprave jedál a to nie iba v tradičných reštauračných kuchyniach, pizzeriách, školských jedálňach, nemocničných kuchyniach a bufetoch, podnikových jedálňach a kantínach, ale aj vo fastfoode - či streetfoode, pri výrobe burgerov. Pri práci so surovým mäsom, či inými surovými potravinami jednorazové rukavice značky BRELA PRO CARE chránia v prvom rade pracovníkov - mäsiarov, kuchárov, predavačov všetkých, ktorí so surovými potravinami prichádzajú do styku, pred možným prenosom baktérii zo surového mäsa na človeka. Týmto spôsobom v konečnej fáze chránia aj nás spotrebiteľov.